Hteam

dec

2008

2009...válság...gondok...új élet....

Sziasztok!

 

 

Ma kaptam meg a postástól egyik kedvenc női havi magazinomat, nevét nem említeném, mert nem szeretnék ingyen reklámot nekik csinálni. Ebben a kedvenc magazinban két cikket is találtam, ami számomra fontos volt. Az egyik ami jobban hatot Rám, illetve Rátok és a Cégünkre is hatással van a 2009-s évre vonatkozó gazdasági előrejelzés, melyről két ezzel a témával foglalkozó kutatót kérdeztek meg.

 

Ami kiemelendő, hogy az előrejelzések szerint ugyan megszűnik a 13. havi fizetés, 100.000 embert fognak elbocsátani, a társaságok örülnek ha nem fognak becsődölni. Azonban ami nekünk és nektek jó hír, hogy a szolgáltató szférát nem nagyon fogja érinteni a válság leszámítva egy kisebb átlagos 3-4% áremelést.

Bár ha engem kérdeztek, az fogja túlélni a válságot a szolgáltató cégek közül, akik képesek egy - egy munkát kevesebb összegért elvállalni, és itt jön be, hogy egy - egy szolgáltató cégnek mekkora a havi költségei... iroda bérlés, a helység fenntartásának költsége, a sok kapcsolattartó fizetése stb. Míg a HostessTeamnél nincs iroda, nincs sok kapcsolattartó, így reményeim szerint versenyképesek leszünk a 2009-s évben. De ehhez a hostessek megértése is szükséges, sajnos nektek is fel kell készülni arra, hogy nem minden munka lesz magas órabérű. Nem kell megijedni nem azt mondom, hogy drasztikus órabér csökkenések lesznek, hanem egy kicsi. De mégis fogtok dolgozni és a válság ellenére pénzt keresni. Szerintem ez fontos, mert a válság túlélésének a lényege, a gazdasági körforgás fenntartása. Ha mindenki elkezd sporolni és semmit nem veszünk, nem dolgozunk - főlleg mi, mint szolgáltatók és Ti mint hostessek - a körforgás lassúl, és a válságon lassabban leszünk túl.

 

Reményeim szerint a nagy nehézségek ellenére túl éljük a válságot és szépen sorban jönnek be a munkák, folyamatosan fogunk dolgozni, és lépésről lépésre haladunk előre.

 

Sok nehézség és gond vár ránk a 2009-s évre nézve, de sok kítartás és munka után mindkét félnek jobb lesz...

 

Hiszen aki a vödör alján ül, csak felfelé mehet tovább...

 

A felfelé vezető út, pedig csak jó lehet.... Ott van a sok munka után járó sok fizetés, a jobbnál jobb rendezvények... Gondoljatok csak bele... Csak addig kell kíbírni és küzdeni a gazdasági gondokkal.

 

Kitartás, küzdés, sok gond, kudarc, és sok idegeskedés vár ránk, de utána sokkal jobb érzés lesz, hogy képesek voltunk túlélni...





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
HostessTeam Service Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://hteam.blog.hu/api/trackback/id/tr8828935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hteam

Ezt a blogot azért indítjuk, hogy megismerjék a host/hostesseink a cégünket még jobban, illetve, megosszunk minden tapasztalatot veletek.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szerzők

Friss topikok

Linkblog

Archívum

süti beállítások módosítása