Hteam

dec

2008

Negatív események

Sziasztok!

 

Mindig rossz negatív elményekről beszélni, de fontosnak tartom elmondani, mert ebből mások is tanulhatnak, illetve ha az érintettek is olvassák majd ezt a bejegyzést kicsit rosszul érzik majd magukat a viselkedésük miatt.

Egy több hónapos munka során merült fel a legtöbb gond a host/hostessekkel. A munka nagyon egyszerű volt. A megrendelő cég reklámozása, szórólap adása, esetleges információ gyűjtés az emberektől, mennyire ismerik az adott céget. Mint látható semmi komoly, de azért mégis munka, hiszen mi fizetünk érte, hogy a megrendelő ilyen kérését a host/hostess teljesítse.

A gondok már az első nap kezdőtek. A munkára két hostot vagy hostesst kértek - ránk volt bízva -. Az első nap az egyik hostess nem jelent meg, mindenféle előzetes bejelentés nélkül - telefonhívásra sem reagált - a társa akivel belett osztva pedig kb. 2-2,5 órás késés után jelent meg.
Mivel ez volt az első nap, illetve későn kaptuk meg a munkáról az információkat, ezért ezt elnézték nekük is és hostesseknek is.

Legalább 2 hétig minden rendben volt. De hamar vége lenne a történet leírásnak, ha happy end lenne a vége.

A következő alkalommal szintén két hostess volt együtt, már dolgoztunk együtt így - ahol jól dolgoztak - nem volt okuk aggódni. Mikor kimentünk ellenőrizni őket - minden lányhoz kimegyünk rendben vannak - e, kell e nekik valami stb. - elmondták, hogy ők mint hostessek miért nem kapnak VIP parkolót, valamint miért nem konkrétan a munka után van fizetés??? Mert az XY hostess ügynökség - segítség képpen egy kereskedelmi csatornájuk is van ... :) a hostessek elkezdtek füllenteni ... - mindig biztosít parkolót... Addig vitáztak velünk, míg a megrendelővel közös megállapodással haza kellett küldeni őket.
 

Természetesen megint volt pár hét, mikor minden rendben volt, mindenki jól dolgozott, megrendelő elégedett...

Megint rossz napok...kétszer a hostess nem jelent meg a munkán. Ami azonban említésre méltó, mikor a hostessem közölte a megrendelővel a munka előtt 20 perccel, hogy neki nincs kedve itt dolgozni, mert valahogy ma nincs kedve ehhez, ezért ő haza megy. A hostess el is ment, se a megrendelő se a hostess nem szólt nekünk az esetről, akkor derült ki minden mikor kimentünk meglátogatni őket.

...

Szerintem ennél több rossz eseményt nem is mesélek, mert számomra ez éppen eléggé megrázó volt.
 

Sajnos ezeket a hostesseket elbocsátottuk a cégtől, valamint a szabályzatunk alapján 1 napi fizetés megvonást is kiszabtunk.

Lehet, hogy túl szigorúan hangzik, de ilyenkor azt kívánom mindenkinek, hogy cseréljük ezekre a percekre, mikor ilyen viselkedéssel lejáratnak egy céget a megrendelő előtt. Hiszen mi is dolgozunk, munkát adunk hostoknak/hostesseknek... és az a baj, hogy nem a rosszul teljesítő hostot/hostesset fogják megjegyezni, hanem a céget! :(

Remélem a történek a rövidségük ellenére tanulságosak voltak, és Ti akik olvassátok nem fogtok így viselkedni...
Megértem, ha valaki nem akar egy munkában részt venni, de akkor tessék szólni, értesíteni a kapcsolattartót, hogy meggondoltátok magatokat!

Ha közösen együttműködve dolgoztok együtt a Hostessügynökséggel, akkor Ti is jól jártok, egyre többet fognak hívni titeket sőt nálunk egyre jobb munkára hívjuk azokat, akik korrekten és jól dolgoznak...

HostessTeam Service Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://hteam.blog.hu/api/trackback/id/tr79812954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hteam

Ezt a blogot azért indítjuk, hogy megismerjék a host/hostesseink a cégünket még jobban, illetve, megosszunk minden tapasztalatot veletek.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szerzők

Friss topikok

Linkblog

Archívum

süti beállítások módosítása