Hteam

dec

2008

blog.hu

Sziasztok!

Még eddig nem beszéltünk a blog.hu oldal elkészítésének okáról!
Az elsődleges célunk, hogy a bejegyzéseinkből még jobban megismerjétek a cégünket, és több tapasztalatot nyerjetek belőle, valamint a bejegyzésekhez Ti is hozzátudtok szólni, így interaktívabb lesz a HostessTeam és Host/Hostess közötti kapcsolat.

Sajnos olyan bejegyzések is lesznek, amikben negatív elményekről kell beszálnunk...Ennek az oka, hogy ha egy hostess/host rosszul dolgozik, akkor nem csak a céget, hanem az adott promócióban dolgozó többi hostot/hostesst tünteti fel rossz színben.
Hiszen nem azt fogják mondani, hogy XY személy milyen rosszul dolgozott, hanem a hostessek nem dolgoznak és a cég dolgozik rosszul.

Természetesen nem fogunk pontos neveket megadni, sem helyeket, mert ezek a személyiségi jogokat sértik...Ezt pedig nem szeretnénk! :) Remélem ezt Ti is így gondoljátok!

Persze, a jó élményeket, történeteket is elfogjuk mondani, hiszen, ha valaki/valakik jól dolgoznak, akkor megérdemlik, hogy mások is értesüljenek erről.

Megprobálok minden eseményt időrendben leírni, remélem sikerül, így nem a jó és rossz vegyülni fognak, lehet belőle tanulni, okulni.

 

HostessTeam Service Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://hteam.blog.hu/api/trackback/id/tr92809884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hteam

Ezt a blogot azért indítjuk, hogy megismerjék a host/hostesseink a cégünket még jobban, illetve, megosszunk minden tapasztalatot veletek.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szerzők

Friss topikok

Linkblog

Archívum

süti beállítások módosítása