Hteam

dec

2008

Közeleg a karácsony és válság van ... :-(


 

Sziasztok!



Nagy megdöbbenéssel vettem ma észre, hogy a karácsony közeledtével nem gyarapodnak a munkák, promóciók. Ez nem csak a mi cégünknél érezhető, hanem sajnos az összes hostess közvetítő cégnél ezt látom.

Napok óta figyelem a bevásárlóközpontokat és az olyan helyeket, ahol valamilyen promóció vagy kisebb munkák szoktak lenni, és semmi sincs, egy-két kivételtől eltekintve.


Pedig legyünk őszinték karácsony vagy bármilyen ünnep előtt mindenhol szinte tolonganak a hostok/hostessek, mert annyi munka van.

Véleményen szerint ennek oka a gazdasági válság elmélyülése...bár nap mint nap mindenhonnan ezt hallani, gazdasági válság, bank összeomlás, sztrájkok, fizetés megvonás, elbocsátás. Nem csoda, hogy sem nagyobb sem kisebb társaságok nem tudnak pénz költeni arra, hogy termékeiket promótálják, vagy partnereik részére rendezzenek céges partikat.

Reménykedjünk....

Minden host/hostessnek annyi tanácsot tudok adni erre az időre, hogy bizakodjatok...reménykedjünk ez az idő nem tart sokáig, és a kisebb nagyobb vállalatok újra elárasztják a piacot különféle munkákkal, akár rendezvényre akár promócióra gondolok.

HostessTeam Service Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://hteam.blog.hu/api/trackback/id/tr74817810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hteam

Ezt a blogot azért indítjuk, hogy megismerjék a host/hostesseink a cégünket még jobban, illetve, megosszunk minden tapasztalatot veletek.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szerzők

Friss topikok

Linkblog

Archívum

süti beállítások módosítása